På RVC Beaumont Sainsbury Animal Hospital och vet practice kan du vara säker på att du får exceptionell reptil vet expertis. Ditt husdjur kommer att dra nytta av vårt lags specialist reptil veterinär utbildning och omfattande reptil vård erfarenhet. Från den dag du får din reptil och under hela sin livstid-vi kan stödja och ge dig reptilvård råd varje steg på vägen.

Vårt exotics pet-Team har fördjupad artskunskap och medicinsk expertis – Vi är det mest erfarna reptile vet-laget i London och sydost. Dr Joanna Hedley leder vår se alla reptiltillbehör här på snorbilligt.se tjänst och är en RCVS erkänd Specialist inom Djurpark och Djurlivsmedicin och europeisk bordad specialist inom reptilmedicin.
Funderar du på att köpa ett reptildjur?

Vi inser att köpa en reptil som husdjur är ett stort beslut – varför vi är till hands för att ge vägledning före köp/ägande när du väljer ditt reptildjur.

Specialiserade reptil pet anläggningar: vi har en specialist tempererade kontrollerade reptil ward område som säkerställer att reptiler hålls i en säker och lämplig miljö för att hjälpa deras återhämtning inklusive: en mängd olika artspecifika Vivarium, sköldpadda tabeller och tankar för våra vattenlevande arter.
Informations-och Vårdblad (PDF-filer)
Reptil

Reptil värme riktlinjer
Salmonella risk i reptiler

Ormar

Majsorm
Kunglig Python
Boaorm

Ödla

Skäggig Drake
Geckos: Crested Gecko, Leopard Gecko
Skinks: Krokodil Skink
Kameleonter: Panther Kameleont, Beslöjad Kameleont

Sköldpadda

Sköldpadda hiberation riktlinjer
Utomhus sköldpadda vård
Gångjärn ryggsköldpadda
Indisk stjärnsköldpadda
Leopardsköldpadda
Medelhavssköldpadda
Röd fotsköldpadda
Sköldpadda

Terrapiner och sköldpaddor

Terrapin vård 
    Sköldpadda
    Sköldpadda