I ett särskilt kritiskt tillstånd behandlas en 18-årig turist från ett skolparty i ICU på UniversitetssjSverigehuset i Heraklion på grund av LustgasförbrSverigening.

Läs mera på: LustgasAkuten.se

Den unga turisten överfördes igår tisdag initialt till Malias medicinska centrum och sedan till Pagni i koma.

Läs mera på: BilligastLustgas.se – Se våran recension om LustgasAkuten.se

Flickan hade kul på den sista natten av sin semester i nattklubbar i området.
Enligt den första informationen från 18-åriga företag fann flickan sig i detta tillstånd efter att hon inandade Lustgas.

Läs mera på: BilligLustgas.se – Se vårat bäst i test av bästa lustgas butik.

Men vad exakt är lustgasen av skratt;
Det är en ny vurm som har uppslSverigeat gatorna-främst-i Storbritannien med unga människor massivt dricka Lustgas, även känd som “Lustgas” för att “muntra upp.”

Läs mera på: LustgasPatroner.nu – Köp billiga lustgas patroner online eller med hemleverans!

Det är det nya “oskyldiga läkemedlet” i medelklassen och det nya sättet i Storbritannien. Även Brittisk prins Harry var “fångad” rödhänt på en fest som inhalerade den från en ballong.

Läs mera på: LustgasTub.se – Jämför och se vem som har billigast priser på Lustgas!

Den så kallade “lustgasen av skratt” gör många saker, men det mest grundläggande är att det orsakar skratt hos den som inhalerar det, eftersom han omedelbart börjar dagdrömma och något förlorar kontakten med verkligheten.

Läs mera på: Lustgasbilligt.se – Här kan du se vart du köper billiga lustgas patroner!

Effekten av lustgasen varar inte länge, vanligtvis en minut och den trevliga känslan som användaren känner kommer från hypoxi, dvs brist på syre.

Det officiella namnet på Lustgas är ” Lustgas “eller” hilariserande lustgas ” och har varit känt i många år för sin avslappnande effekt.

Läs mera på: LustgasButiken.se – Köp billiga lustgas patroner här!

Lustgas är en färglös, icke brännbar lustgas, med en mycket mjSverige, söt lSveriget och smak och inhaleras alltid genom en liten metalllåda eller ännu bättre, från en ballong för att få tid att värma upp eftersom den är frusen när den kommer ut ur behållaren.

Läs mera på: LustgasExpressleverans.se – Se vart du kan beställa billig lustgas med expressleverans!

Lustgas är känd för många andra skäl också: racerförare häll det i bensintanken för att öka deras motorprestanda. Bakverk kockar lägga den i vispad grädde för att puffa upp. Narkosläkare blandar det med syre i sina droger. De flesta människor andas in det men genom en ballong för att bryta plattan och ha en trevlig tid.

Läs mera på: LustgasTuber.se – Här kan du köpa billiga lustgastuber online!

“Laughing lustgas” eller “hippy crack”, som det är känt, marknadsförs lagligt eftersom det inte är beroendeframkallande.

I allmänhet råder uppfattningen att det, till skillnad från hårda droger, inte har några skadliga biverkningar, eftersom det inte röks och inte är injicerbart.

Läs mera på: LustgasHemleverans.se – Se vart du kan beställa lustgas med hemleverans!

Men bakom dessa siffror ligger en ännu mer chockerande statistik som har gått nästan obemärkt förbi: Lustgas är ansvarig för 17 dödsfall mellan 2006 och 2012, enligt forskarteam på King George University Hospital i Stockholm.

Läs mera på: LustgasStockholm.se – Se vart du kan köpa billig lustgas i Stockholm!

Varför är det farligt
Lustgas upplöses i blodet, vilket minskar mängden syre som strömmar till hjärnan och andra vitala organ. Detta kan få förödande konsekvenser, vilket orsakar stroke, blackout, epileptiskt anfall och hjärtinfarkt.

Det finns också risk för kvävning, vilket kan leda till hjärnskador eller död från kvävning. Medicinskt känd som “hypoxi” uppstår det när någon slutar andas eller andas för svagt för att uppfylla kroppens syrebehov – vanligtvis eftersom de är berusade av den lugnande verkan av Lustgas.

Mest oroande är dock att läkare säger att de inte vet hur mycket Lustgas som behövs för att sätta användarna på allvarlig risk.

Även vanliga användare kan utveckla allvarlig vitamin B-brist, eftersom Lustgas stoppar absorptionen av vitaminet. Detta kan orsaka allvarlig nervskada, vilket leder till domningar i fingrarna i händer, fötter och andra extremiteter och smärtor i de drabbade områdena.

Ändå skrattar lustgas, är allmänt tillgänglig på internet, liksom på gatan. Webbplatser som Amazon, Gumtree och eBay är fyllda med annonser för Lustgas utrustning, medan otaliga utomhus samt online säljare kan förse dig med lustgas på några minuter.

Även om dödsfall från användningen av lustgasen sällan har registrerats, uppskattar läkare att dess regelbundna användning på lång sikt kan skada ryggmärgen, påverka blodets sammansättning och centrala nervsystemet. På kort sikt kan det leda till kardiologiska problem.

För att själv fastställa effekten av läkemedlet, en redaktör för Stockholm “Times”, Tom Whipple, försökte Lustgasen: “när jag tömmer innehållet i ballongen i min mun, tror jag att jag snabbt ska ha vad jag vill ha. Effekten av skrattets lustgas är nästan omedelbar. Jag andas in, andas ut i ballongen och när jag andas in en andra gång börjar mina ben stickningar. Jag spricker inte direkt ut och skrattar. Tvärtom, med den tredje inandningen är världen förlorad runt mig och mitt huvud brinner. Musiken ser plötsligt bättre ut. Och efter 30 sekunder och efter att jag har betalat 1,5 Sterling, kommer jag tillbaka till verkligheten. Det gör ont i huvudet ett tag och sedan är det över”, skrev han.